Ownit

Ingen DSL tillgängliga?
Internet via satellit som ett verkligt alternativ till DSL!

skyDSL är ditt alternativ val av en satellit Internet leverantör som erbjuder dig förmånliga flatrate tariffer. Inom vår skyDSL du ansluter via Internet var som helst, även på platser där det inte finns någon optisk fiber eller DSL-Internet tillgänglighet. Som en Internetleverantör vi erbjuder snabb internet med upp till 50 Mbit / s tillsammans med den fullständiga maskinvarupaket.
ownit bredband

Modern och snabb Ownit bredband Internet via bredband fiber

Satellite Internet är numera en modern och pålitlig teknik för att få snabb internetuppkoppling på landsbygden eller i tätorter. Installation och aktivering är snabbt och enkelt. Internet-anslutningen bredband fiber har hög hastighet och attraktiva priser från skyDSL kommer att övertyga dig.

oavsett väderförhållanden

oavsett väderförhållanden

Tack vare vår ACM teknik skyDSL fungerar oberoende av väderförhållandena. ACM automatiskt leta efter en mer stabil anslutning till satellitmodem. Det är därför din snabbare Ownit bredband och nyare internetuppkoppling fungerar bättre än traditionella satellit-TV.

Bekväm erbjudanden sky <span class = "fyra"> DSL </ span>

Praktiska erbjudanden sky DSL bredbandsleverantörer

Satelliten alternativ till DSL internet finns tillgängligt med leverantören skyDSL för endast 12,90 €. Utan extra avgifter ingår i alla alternativ: inget kontrakt engagemang, e-postadress och ditt personliga HomeSpace med leverantörer.
TV & Mobiler

TV & Mobiler Ownit bredband omdöme

Med hjälp av vår skyDSL2 + TV expansionssats kan du använda skyDSL2 + antenn samtidigt för internet och TV-mottagning. Samtal med VoIP är också billigt via din nya skyDSL2 + anslutning.

Nog av långsam internet!

Nog av långsam internet!

Byt nu till leverantören med de mest ekonomiska fasta priser och få utöver våra aktuella erbjudanden upp till 200 € som förändring bonus. Få nu din nya, snabbt internet från skyDSL!
Flatrate utan restriktioner datavolym

Flatrate utan restriktioner datavolym

skyDSL är den enda internet via satellit som erbjuder tillgång till internet utan restriktioner volym. Därför, när beställer din nya Internet-anslutning, du behöver inte oroa sig för datavolymen är 2 GB, 10 GB eller 20 GB. Ingen vill vara utan internet bara för att i en månad användnings  Ownit.se var högre. Så du kan använda internet fritt och meningsfullt.

Förresten: att säkerställa en ännu mer bekväm TV-upplevelse rekommenderar vi dig att få satellit-TV. Med skyDSL2 + TV expansionssats kan du få upp till 1.000 TV-kanaler med vår skyDSL2 + antenn. En enorm variation erbjuds endast via satellit.

Prestanda med kvalitet med Ownit trustpilor

skyDSL representerar höghastighetsinternet samband med överlägsen prestanda! Vi är så säkra på våra internet-anslutningar som inte bara är vi den enda internet-leverantör för att visa skyDSL2 + taxor verkliga bandbredd finns på vår skyMonitor, men vi erbjuder även en pengarna-tillbaka-garanti och ett löfte om bandbredd. Ge oss ett försök och vi kommer att övertyga dig som många hundratusentals andra kunder före dig TrustPilot.

innovationer

innovationer

Eftersom mer än 15 år skyDSL utvecklar innovationer inom internet via satellit. Kompetens som redan nått hundratusentals. Ta nu också fördelarna med PRODUCT_NAME @@!
kompetent service

kompetent service

Din tillfredsställelse som kund är vårt största bekymmer. Av denna anledning skyDSL har sin egen callcenter service. Därför kommer du att tala direkt med en av våra vänliga personal när du har frågor. Eftersom vi bara är skyDSL!

Corporate Social Responsibility och hållbarhet

Corporate Social Responsibility och hållbarhet

Våra insatser syftar till att använda jordens naturresurser på ett rimligt och ekonomiskt. Vi erbjuder också våra anställda en över genomsnittet arbetsmiljö. Som kund kan du dra direkt och indirekt från det.
Vacker trådlösa världen

Vacker trådlösa världen

Den skyDSL2-modem är ansluten till antennen med endast en kabel. Fördelningen av internet i huset kan då göras med en vanlig trådlös router.
Fakta kontroll: Latency och skyDSL

Fakta kontroll: Latency och skyDSL

Det finns två viktiga faktorer med avseende på dataöverföring: Fördröjningen från ingång till ett system för att det önskade resultatet (Latency) och hastigheten på dataöverföringen. En perfekt internetuppkoppling skulle då ingen fördröjning och en oändlig bandbredd. Men i verkligheten alla Internet-anslutningar har sina bandbredd begränsningar och latens.

Men spelar latensen en roll endast med långsamma internetanslutningar och mycket liten mängd data. Även med mindre än 0,25 MB i skyDSL kan leverera en snabbare internetuppkoppling än den konventionella långsam DSL-anslutning. Detta är mindre än en liten hemsida.

skyDSL åstad således inte bara den tekniska mästerdatakvalitet som skall sändas säkert upp till fyra varv runt jorden i en bråkdel av sekund, men det är också jämförbart med de mest snabba DSL-anslutningar tillgängliga trots dess latens. Teknik som fördelar och inspirerar!

Onlinespel med skyDSL

De flesta online-spel har inga speciella krav på latens. Speciellt webbaserade onlinespel fungerar med skyDSL betydligt bättre än med konventionella långsamma internet-anslutningar. Ett undantag är den grupp av den så kallade Ego-shooter. Här kombinationen av en normal DSL-anslutning och skyDSL kan vara användbart. Så du har låga latenser och höga bandbredder och därmed det bästa av två världar.